Svenska Julförlagets säljskola. Lär dig allt för en lyckad försäljning.

Tips till dig som vill sälja mer!

Starta direkt!

Fråga alltid dina föräldrar först så att de vet om att du säljer för Svenska Julförlaget. Börja redan idag – allt du behöver för att sätta i gång finns i utskicket och på vår hemsida. Du sätter i gång och säljer genom att ange ditt kundnummer och lösenord (finns förtryckt på kundlistan). Var snabb i starten!

Sälj smart med appen

Med Svenska Julförlagets smarta app kan du lägga in order, följa din försäljning och snabbt skicka in din slutorder. Det gör att det blir enkelt och smidigt att sälja och hålla koll.

Sälj mer med webbutik

Förutom katalogen får du en egen webbutik. Där finns alla produkter från katalogen redo att börja säljas. Logga in och dela länken till din webbutik med dina kunder. Ta gärna hjälp av mamma och pappa så att du når fler!

Lägg enkelt in dina beställningar

Lägg in beställningar i din digitala kundlista allt eftersom du säljer. Gör det på julforlaget.fi eller direkt vi appen. Beställningar som du får in i din webbutik hamnar direkt i din digitala kundlista. Skicka in din slutorder senast den 14 november 2023!

Tips för säker leverans

Erbjud dina kunder leverans vid dörren, så blir det tryggt och säkert för både dig och för dem. Lämna aldrig ut en vara utan att få betalt för den. 

Få din förtjänst

I samband med att du lägger order väljer du om du vill ha pengar, premier eller både och. De pengar som blir över efter din inbetalning till oss blir dina.

Mina sidor

Stäng