Allmänna villkor

 

Allmänna villkor


Priser

Alla priser i produktkatalogen hos Svenska Julförlaget är riktpriser inklusive moms. Inga andra avgifter tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel/skrivfel i katalogen.

Premier

Du kan välja valfritt antal premier så långt dina poäng räcker. Premier under 935 poäng skickas med ditt paket (med vissa undantag). Premier över 935 poäng postas 2–3 veckor efter mottagen betalning.
Angivna premievärden är leverantörens cirkapriser under våren 2022, ej extra- eller lockpriser. Stora prisvariationer kan dock förekomma ute i handeln. Skulle någon premie tillfälligt ta slut, skickar vi den så snart som möjligt. Det händer ibland att leverantörer gör vissa förändringar på premierna som t.ex. ändrar färger och beskrivningar eller byter mot en annan modell. Vi reserverar oss därför för sådana förändringar samt om någon av premierna skulle bli slutsåld hos leverantör. På hemsidan finns alltid en uppdaterad premielista. När din order har börjat packas kan man inte byta premie mot annan premie, premie mot pengar eller pengar mot premie.
 

Leverans

När vi har mottagit din beställning rätt ifylld registrerar vi den och packar det du har beställt. Vi har som mål att leverera beställningen inom 10–15 arbetsdagar. Vi börjar leverera produkterna i oktober. Premier under 935 poäng skickas med ditt paket (med vissa undantag). Premier över 935 poäng postas 2–3 veckor efter mottagen betalning.
Vi skickar paketen som postpaket utan kostnad för dig. OBS! Paketet SMS-aviseras till dig så det är mycket viktigt att du har angett korrekt mobilnummer. Du som beställare måste också ha giltig legitimation. Leveransadress eller namn kan inte ändras om din order har börjat packas.
 
Order det finns anledning att tro är avsedda till företag eller föreningar kan annulleras. Svenska Julförlaget förbehåller sig rätten att neka en order.


Restnoteringar

Normalt skickar vi inte ordern om något vara skulle vara tillfälligt slut. Skickas ordern ändå markeras restnoterade varor på följesedeln/fakturan. Så fort de är i lager igen skickar vi varorna utan kostnad. Är varan helt slut meddelar vi dig.

Tilläggsorder

Med tilläggsorder menas en beställning som kommer efter att första ordern packats. Om du lämnar in en tilläggsorder får du 15% rabatt. Din nya order berättigar ej till premier och räknas inte med i din tidigare beställning.

Sista beställningsdag

Vi behöver er order senast den 15 november 2022. Order som kommer in senare levererar vi så långt lagret räcker och i den turordning de kommit in.

Lägsta ordervärde

Vi expedierar inte order med ett ordervärde under € 15. 

Ålder

Är du född 2004 eller senare kan du sälja jultidningar. Jultidningsförsäljningen vänder sig till barn och ungdomar. 
 

Garanti

Vi på Svenska Julförlaget vill att du som är kund ska känna dig trygg hos oss. Vi ger därför 1 års garanti på alla våra produkter och premier från det datum som varan har levererats. För vissa premier står leverantören för garantin och du kommer då att bli hänvisad dit. Garantin gäller tillverkningsfel och inte fel som beror på yttre åverkan, förslitning, förbrukningsvaror, batterier eller felaktigt bruk av varan.
  

Reklamation

När du fått paketet från Svenska Julförlaget hos utlämningsstället: kontrollera på plats att paketet inte är skadat. Är det skadat när du hämtar det på utlämningsstället, är det ombudet på plats som tillsammans med dig ska göra en skadeanmälan. Är paketet mycket skadat ska du inte ta emot det alls. Hör av dig till vår säljservice så skickar vi nya varor/nytt paket; tel. +358 646 041 314, e-post: info@julforlaget.fi.
Vid reklamation står Svenska Julförlaget för returfrakten. Använd reklamationskortet som följer med leveransen, där finns ett svarspostnummer att använda. När du kommer hem med paketet, kontrollera alltid att innehållet stämmer med fakturan och den egna kundlistan. Om något saknas (utom det som är markerat med restorder) ska du göra en reklamation via reklamationskortet eller till vår säljservice.

Byten

Din kund har rätt att ändra sig. Då får du returnera produkterna till oss, kontakta säljservice först. Vi löser inte ut returnerade varor mot postförskott. Returnerar ni produkter så får ni tillbaka det ni har betalat för dem efter avdrag av 15% för redan uttagen förtjänst/premie. Om totala returen överstiger 20% av ordervärdet kommer hela köpet att göras om och du kommer att få en ny faktura.
Sista dagen för byten är den 31 januari 2023.
 

Betalning

Betala alltid senast det datum som finns angivet på fakturan så slipper du påminnelseavgifter och dröjsmålsränta. Vi kontrollerar att beställaren, eller dess målsman, inte har några betalningsanmärkningar. Skulle sådana finnas skickas beställningen mot postförskott. Vid betalning via internet, ange OCR-numret som referens som du hittar på fakturan. Om fakturan betalas senare än 31 januari 2023 kan vi inte längre garantera leverans av vald premie och premien kan ändras till rabatt. Inga återbetalningar av fakturor görs under € 1.

Så här behandlar vi dina personuppgifter för dig som är kund hos Svenska Julförlaget.

Läs mer...

Mina sidor

Stäng