Information till föräldrar - Svenska Julförlaget

Information till föräldrar

Välj enkel, säker och rolig jultidningsförsäljning tillsammans med Svenska Julförlaget! Med ett brett sortiment med klassiska jultidningar, presenter och bra böcker samt en säker och digital lösning blir det lätt att sälja. Att sälja jultidningar handlar om glädjen i att växa genom att få ta ansvar, utmanas och lära sig pengars värde på ett tryggt sätt.

Din familj får:

  • Nyhet! Få 2 st välkomstgåvor + 2 st premier redan när du sålt för € 15!
  • En smidig app! 
  • Välja valfritt antal premier.*
  • En egen webbutik!
  • 157 st lättsålda produkter!
  • 1 års garanti på alla premier och på produkterna som ditt barn säljer!
  • Kundtjänst som ger personlig service!

Vår unika app 
Svenska Julförlagets app ger dig kontroll över din kundlista och vilka produkter dina kunder har beställt. Här får du också en bra översikt över hur mycket pengar du har sålt för och hur många poäng du har samlat. I appen finns en digital version av Svenska Julförlagets produktkatalog som du kan visa dina kunder. I appen kan du även dela länken till din webbutik till dina kunder. När du har sålt klart kan du enkelt skicka in din slutorder direkt från appen.

Sälj mer med egen webbutik
Förutom katalogen får du en egen webbutik! Där finns alla produkter från katalogen redo att börja säljas. Logga in på hemsidan eller i appen och dela länken till din webbutik med dina kunder. Ta gärna hjälp av familjen så att du når fler!
Erbjud dina kunder leverans vid dörren, så blir det tryggt och säkert. Lämna aldrig ut en vara utan att få betalt för den. 

I utskicket finns allt ditt barn behöver

Allt ditt barn behöver för att sälja finns i utskicket. Har du inte fått utskicket kan du beställa det här på hemsidan. Har ni frågor eller behöver hjälp så finns kundtjänst på telefonnummer +358 646 041 314 eller  info@julforlaget.fi.
Varmt välkommen till Svenska Julförlaget, och lycka till!
 

 Logga in och starta din försäljning HÄR.
 
 

Mina sidor

Stäng